lipoescultura liposuccion cirugia estetica modelar silueta lipoescultura y liposuccion avanzada tecnologia estetica
Castellano Català English Euskera Galego
ESPAI DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA

AVÍS LEGAL

En aquesta secció hi trobareu les condicions que regulen l'ús d'aquest lloc web. La simple utilització d'aquest lloc implica que l'usuari ha llegit i accepta, sense reserves, aquest avís legal. Aquest lloc web es reserva el dret de modificar tant els continguts com les condicions generals d'ús, sense que calgui avisar prèviament.

Us donem les gràcies per accedir al nostre lloc i esperem que us resultarà un espai de consulta útil.

El contingut d'aquest lloc web (dibuixos, fotografies, textos i vídeos) és orientatiu i en cap cas no pot ni pretén substituir la informació proporcionada individualment per un cirurgià especialista durant una visita diagnòstica.

Hi pot haver procediments quirúrgics que es practiquin utilitzant tecnologia avançada i que siguin diferents dels que es descriuen en aquest lloc web.

És possible que hi hagi centres hospitalaris, que no apareixen a la secció «centres» del nostre lloc web, en els quals també es practiquin procediments quirúrgics de remodelació corporal utilitzant tecnologia avançada.

Tot el contingut d'aquest lloc web està protegit per les normes reguladores de la propietat intel·lectual, industrial i privada. Només està autoritzat l'ús personal no comercial d'aquest espai. Es prohibeix terminantment la reproducció, la distribució, la comunicació i la utilització, total o parcial, dels continguts d'aquest lloc, en qualsevol forma o modalitat, sense autorització prèvia.

Aquest lloc web no és responsable de la informació que es pot obtenir mitjançant enllaços externs. Tampoc no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

El titular del lloc web és Puntimage, SL, societat del sector de la comunicació, amb domicili social al carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 46, 08018 Barcelona, amb CIF 60733029 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 27764, foli 102, full B-123079.

Aquest lloc web garanteix la confidencialitat de les dades personals que es facilitin per mitjà de les seves pàgines en els termes que estableix la llei.